Brancher

Baagøe Schou har erfaring med at assistere virksomheder med økonomisk rådgivning, regnskab og revision inden for mange forskellige brancher

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder, og vi har blandt andet stor erfaring med arkitektvirksomheder, entreprenører, kunstneriske virksomheder, produktionsvirksomheder samt virksomheder inden for sundhed og velvære. Mangler du rådgivning eller overblik i forhold til din virksomheds fremtid, er vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Kontakt os gerne på +45 35 24 59 24 allerede i dag.

Arkitektvirksomheder

Baagøe Schou kender arkitektvirksomheder ud og ind. Vi tilbyder alle former for revisions-, regnskabs- og rådgivningsmæssig assistance til alle størrelser af arkitektvirksomheder.

Vi har gennem årene hjulpet mange arkitekter, store som små. Så uanset størrelsen af arkitektvirksomheden, og uanset hvilket fokusområde, der er brug for revisorassistance til, kan vi hjælpe dig videre. 

» Læs mere her

Entreprenører

Baagøe Schou har hjulpet flere entreprenører med deres virksomheds revision og regnskab. 

Vi har mange års erfaring med at assistere entreprenører med forskellige former for revisions- og regnskabsopgaver. Vi tilbyder rådgivning inden for de fleste områder i branchen.

» Læs mere her

Gallerier og kunstnere

Baagøe Schou hjælper din kunstneriske virksomhed med revision og regnskab.

Vi har gennem årene hjulpet mange galleriejere og kunstnere, og vi er også klar til at hjælpe dig videre. 

» Læs mere her

Produktionsvirksomheder

Baagøe Schou tilbyder hjælp til alle former for revisions- og regnskabsopgaver, som din produktionsvirksomhed måtte have.

Vi har assisteret flere virksomheder inden for produktion af fødevarer gennem årene, og vi har klaret enhver opgave, som vi har fået stillet. Vores erfarne medarbejdere står til rådighed, uanset hvad du skal have hjælp til inden for revision, regnskab eller rådgivning.

» Læs mere her

Sundhed og velvære

Baagøe Schou assisterer en række virksomheder inden for området sundhed og velvære, såsom læger, tandlæger, fysioterapeuter, instruktører og massører mv. Vi tilbyder alle former for revisions-, regnskabs- og rådgivningsmæssig assistance til kunder inden for disse brancher. (H2)

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder inden for sundhed og velvære med såvel selskaber som personligt drevne virksomheder, så uanset hvilket fokusområde, der er brug for revisorassistance til, kan vi hjælpe dig videre.

» Læs mere her