Services

Som en moderne revisionsvirksomhed er vi hos Baagøe Schou i stand til at være din økonomiske coach og sparringspartner i alle led af din virksomheds udvikling

Vi lever af at se potentiale i regnskaber og nøgletal, som kan sikre, at vores kunder altid er på økonomisk forkant. Vi assisterer derfor med en bred vifte af rådgivningsopgaver inden for alle faser af en virksomheds livscyklus, hvor vi løbende hjælper med at skabe overblik over de forretnings- og skattemæssige muligheder.
 

Opstart af virksomhed

I opstartsfasen kan vi rådgive om, hvilken virksomhedsform der giver mest mening for din virksomhed. Det er også vigtigt at have viden om de juridiske rammer, hvor vi kan hjælpe med kontakt til advokat, samt implementere et bogholderisystem og lægge et budget. Også i forhold til valg af bank kan vi gennem et bredt netværk hjælpe med at finde det rigtige match til dig og din virksomhed.

» Læs mere her
 

Virksomheder i vækst

Når du oplever, at din virksomhed er klar til at udvide for at styrke afsætningen af produkter eller services, yder vi hos Baagøe Schou sparring omkring, hvordan du kan følge med væksten og modne din virksomhed uden risiko for at miste konkurrenceevne.

» Læs mere her
 

Etablerede virksomheder

I forbindelse med en gennemgang af din virksomhed vil vi komme med råd og vejledning om, hvilke ændringer du kan lave for at øge din indtjening. Vi ser også nærmere på din ejerstruktur, og hvordan vi kan optimere din formue.

» Læs mere her
 

Fusion, opkøb eller ekspansion

Når du vil udvide din virksomhed, kan vi med fordel tages med på råd. Vi foretager due diligence-undersøgelser - også over landegrænser gennem vores internationale samarbejde. Vi er virksomhedens erfarne samarbejdspartner, og vi deltager gerne i diskussion og formulering af virksomhedens ekspansionsstrategi.

» Læs mere her
 

Salgsmodning eller generationsskifte

Generationsskifte eller salg af virksomheden er en væsentlig beslutning, der stiller krav til strategi og proces. Virksomheden skal præsenteres, og udviklingsmulighederne skal være klare for den nye ejer. Om du vælger at sælge din virksomhed internt eller eksternt, eller vælger at generationsskifte den inden for familien, kan vi rådgive om den bedste proces for dig og din virksomhed.

» Læs mere her
 

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed

Hos Baagøe Schou er vi altid klar til at rådgive dig om din virksomheds udfordringer. Du kan kontakte os på telefon +45 35 24 59 24 eller e-mail bs@bsrev.dk.