Fusion, opkøb eller ekspansion

Når du vil udvide din virksomhed, kan vi med fordel tages med på råd

Fusion, overtagelse, opkøb, diversificering eller ekspansion kan være nødvendigt for at opnå vækst, og det kan være en udfordring at gennemskue alle mulighederne.

Baagøe Schou kan assistere i forhold til at få mest ud af en eventuel handel ved at yde rådgivning gennem alle handlens stadier - lige fra strategiudvikling og målidentificering til implementering og udførelse.

Vi ved præcis, hvilke processer og beslutninger du står overfor i forbindelse med:

  • Fusion, overtagelse eller opkøb
  • International ekspansion

Fusion, overtagelse eller opkøb

For virksomheder er der skattemæssige konsekvenser ved alle handler og organisationsændringer. Ligegyldigt om du overvejer fusion, overtagelse eller opkøb, er det en fordel at kende til de relevante skatteforhold. På den måde kan du opnå et større udbytte af mulige skattefordele og samtidig reducere mulige risici ved handlen. Overvejer du at gennemføre en fusion, en overtagelse eller et opkøb, kan professionel skatterådgivning være medvirkende til at sikre, at du indgår en økonomisk god og fornuftig handel.

Vores rådgivere kan hjælpe dig med at anskueliggøre de skattemæssige konsekvenser ved de handler, som du overvejer at indgå, og bistå med at strukturere dem på en måde, der giver dig de bedste løsninger. Uanset hvilken handel eller hvilket stadie handlen befinder sig på, kan Baagøe Schou hjælpe med at skabe optimale skattemodeller for din virksomheds aktiviteter.

Er du sikker på, at den handel, du er ved at foretage, vil skabe de ønskede resultater for virksomheden?

International ekspansion

Når du skal skabe vækst for din virksomhed, skal du muligvis tænke ud over landegrænser. Et ønske om at udvide internationalt kan indebære alt fra at udvide markedet til at reducere eventuelle produktionsomkostninger. Dog er der nogle risici i forbindelse med en international ekspansion, som det er vigtigt at være bekendt med. Eksempelvis kan der forekomme andre regler og krav i det pågældende land kontra reglerne og kravene i Danmark, og der kan være skattemæssige virkninger og ikke mindst kulturmæssige og sproglige barrierer.

Baagøe Schou har hjulpet mange virksomheder med deres internationale ekspansionsstrategier. Benytter du dig af vores rådgivning, sørger vi for, at du får adgang til ressourcer og oplysninger, som medvirker til, at du kan føle dig tryg ved virksomhedens ekspansionsstrategi. Vi benytter os af såvel vores egen viden om internationale forhold som den viden, vi har adgang til gennem vores internationale relationer, for at hjælpe dig med at forstå de risici, der påvirker din virksomhed og i den forbindelse, hvordan disse kan formindskes, således at du kan indtage lige præcis de markeder, som du gerne vil vækste på.

Vil du gerne vide mere om de risici, der er forbundet med din virksomheds ekspansionsstrategi?

Mangler du rådgivning og overblik, der kan tage din virksomhed til det næste niveau?

Vi er din økonomiske sparringspartner, coach og rådgiver, og vi er bevidste om, hvilke udfordringer du står overfor. Vi har gennem tiden hjulpet mange med fusion, overtagelse, opkøb, diversificering og ekspansion, og vi har derfor kendskab til, hvordan vi sammen kan løse dine udfordringer på bedste vis.

Vi er klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Kontakt os gerne på +45 35 24 59 24 allerede i dag.