Job & karriere

Er du interesseret i et job hos Baagøe Schou? Læs mere om dine muligheder for at gøre karriere i et dynamisk og professionelt revisionsfirma

Baagøe Schou er en stærk virksomhed på grund af de medarbejdere, der til dagligt servicerer vores kunder. For os handler det således om, at alle vores medarbejdere anerkendes for deres arbejde uanset titel eller beskæftigelsesområde.

For at kunne opfylde rollen som økonomisk rådgiver er det afgørende, at medarbejderstaben gennemgår løbende videreuddannelse og udviser et stort engagement i dagligdagen. Vi ser derfor en klar styrke i, at du som fremtidig medarbejder ønsker at videreudvikle dine kompetencer.

Vi ser vores medarbejdere som en strategisk ressource, hvilket indebærer, at medarbejderen, ud over at få nogle spændende og udfordrende opgaver, også får sit eget personlige uddannelses- og karriereprogram.

Baagøe Schou har et attraktivt arbejdsmiljø og en spændende kundeportefølje, der i dagligdagen understøtter mulighederne for din personlige og faglige udvikling.

Vi lægger vægt på vores medarbejderes faglige niveau, men går også op i, at vi alle skal kunne fungere socialt, da dette bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Bent Pallesen, statsautoriseret revisor, fortæller, at Baagøe Schous mantra er, at: ”Det skal være sjovt at gå på arbejde, og så får du tilmed gode kolleger og nogle gode oplevelser uden for arbejdstiden”.

På nuværende tidspunkt beskæftiger vi medarbejdere i følgende stillinger:

  • Statsautoriserede revisorer
  • Registrerede revisorer
  • Revisorer
  • Revisorelever
  • Administrative medarbejdere 
  • Regnskabskonsulenter

Er du som person ansvarlig, åben og fremsynet samt ambitiøs med stor lyst til at arbejde i en moderne virksomhed med kompetente og engagerede partnere og medarbejdere, og kan du identificere dig med en af de ovennævnte stillingsbetegnelser, så hører vi gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Bent Pallesen på telefonnummer +45 35 24 59 32 eller bp@bsrev.dk og høre mere om, hvad Baagøe Schou har at tilbyde dig.

Send os din ansøgning »